Zo leuk blijf ik deze job vinden!

Een tijd geleden vroeg men me, hoeveel verschillende honden heb je in je salon…. ik wist het niet echt….

De namen van de baasjes zijn meer vaag voor me dan de honden / katten namen, de klantenfichen bewaar ik volgens ras, dus deed ik even een telling…..

(niet erkende rassen /kruisingen erbij geteld)

Airdale Terriër, Alaskan Malamute, Amerikaanse Cocker Spaniel, Australian Cattle Dog, Australian Sheperd, Barbet, Beagle, Berner Sennen, Bichon Frisé, Boomer, Border Collie, Briard, Bouvier, Bouvier d’Ardennes, Cairn Terriër, Cavalier King Charles Spaniël, Cesky Fousek, Chihuahua (langharige en kortharige), Chinese Naakthond, Chow Chow, Cuckapoo, Dalmatiër, Duitse Herder, Duitse Staande (ruw en gladharig), Engelse Bulldog Terriër, Engelse Cocker Spaniel, Entlebucher Sennenhond, Flatcoated Retriever, Franse Bulldog, Golden Retriever, Gordon Setter, Griffon Korthals, Heidewachtel of Kleine Münsterlander, Husky, Ierse Setter, Jack Russell Terriër (glad en ruwharig), Keeshond (dwerg en Kleine/ Pomeriaan), Kooikerhond, Labrador, Labradoodle, Lagotto Romagnolo, Leonberger, Lhasa Apso, Maltheser, Mastin Espagnol, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Otterhound, Parson Rusell Terriër, Pekinees, Petit Griffon Vendeen, Poedel (t-cup, dwerg, middenslag, standaard en koningspoedel), Shar-Pei, Schapendoes, Shiba, Shi-Tzu, Schnauzer ( dwerg), Spaanse Waterhond of Perro de Aguã Espagnol, Engelse Springer Spaniël, Teckel, Tervuerense Herder, Tibetaanse Terriër, Vizsla (ruw/glad) Welsh Corgi Cardigan, Welsh Springer Spaniël, Welsh Terriër, Yorkshire Terriër, Zwitserse Herder.

En nog Kruisingen zonder naam 😊

Dat waren ze voor dit moment 😂😂😂

Er zijn in totaal ongeveer 365 verschillende rassen, dus er zijn er nog veel welkom!

Check de foto’s op mijn FB pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.