Gediplomeerd trimsalon

Welkom bij FurFection, ik ben Kathleen Van der Vloedt en ben een gediplomeerde hondentrimster.

Leuk dat je FurFection, een gediplomeerd trimsalon, bezoekt!

We beschikken over de kennis maar zijn zeker nog niet uitgeleerd.  We streven naar betere kwaliteit en kennis, zodat we jullie huisdieren perfect kunnen verzorgen met liefde en kennis.

Mijn Diploma’s

gediplomeerd trimsalon

Dankzij bovenstaande diploma’s ben ik een gediplomeerd hondenkapsalon.

BIJSCHOLINGEN

TRIMWEDSTRIJD

Bij wie kan je terecht als gediplomeerd trimsalon?

Ik ben aangesloten bij Trimcanis, de ABHB en VVTN.

Onze beroepsvereniging Trimcanis vzw verdedigt de belangen van alle professionele hondenverzorgers en richt zich hierbij specifiek tot de honden/kattenfokkers, de honden/katten pensions, de honden/kattentrimmers en de hondeninstructeurs (verzamelnaam voor hondenafrichters, gedragsconsulenten- lesgevers enz.)

Daarnaast dienen dezelfde professionals te beschikken over een degelijke vorming, waarvoor ze een beschermde titel krijgen voor het beroep.

TRIMCANIS

De ABHB is dé vakorganisatie voor trimsalons.  De ABHB, afkorting voor de Algemene Belangenvereniging voor het HondentoiletteerBedrijf. Ondanks dat de overheid de vakbekwaamheidseisen heeft afgeschaft, houdt de ABHB vast aan een vakdiploma. Een trimmer aangesloten bij de ABHB is niet alleen maar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar is altijd gediplomeerd.

ABHB

VVTN is een vereniging voor trimmers en allen die binding met het trimmen hebben. Dit kan het trimmen van konijnen, honden, katten of andere dieren zijn. Of u nu zelf trimt of een man of vrouw van bent, ook u kunt lid worden. De vereniging VVTN is ook een vereniging voor echte rasspecialisten (honden of katten), mensen die dus echt weten waar ze het over hebben en zelf jarenlang het ras fokken en dus alle ins en outs van het ras kennen , dus juist als eerste op de hoogte zijn van alle huidige ontwikkelingen aangaande een ras en dus ook het trimmen van dit ras.  Ik ben aangesloten als kvk lid en ben aan het streven om Top-Trimsalon te worden.

VVTN

Dank voor uw vertrouwen

uw Gediplomeerd trimsalon / FurFection / Kathleen Van der Vloedt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.