Trimwedstrijd Around the Clock

De trimwedstrijd Around The Clock was op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 te Wijchen.

Bij mij kriebelde het om ook nog eens deel te nemen.

Op 17 April 2012 was mijn eerste deelname aan een trimwedstrijd met Abigail, een Gordon Setter. De Dutch United Groomers competition of DUG 2012. Daar ik nog bezig was met de opleiding starte ik toen in de beginners klasse.

Ik behaalde toen een mooie 3de plaats.

 

Ilse Frenk van Training Centre by Ilse en Rosita Compagner van Groomers Europe hebben de handen ineen geslagen. Het voorjaarsevenement voor trimmers in Nederland en België moet blijven bestaan. Was het ooit de ABHB-vakdag, toen So You Think You Can Groom, vanaf 2018 is “Around the Clock’’.

Het was te doen in het Olympic Sport- & EvenementencentrumNieuweweg 203, 6603 BM Wijchen, Nederland.

Het was heel spannend!

Voor

 

Tijdens een film “Live” gemaakt door Ilse Frenk-Kleton

https://www.facebook.com/Aroundtheclockgrooming/videos/1668257863271007/UzpfSTEwMDAwMTkzNDQxMDIwNzoxODQzMTM4Mzc5MDkzOTU4/

 

Na

trimwedstrijd around the clock

We werden niet geselecteerd bij de beste 3, we waren maar met 4.  Maar ik heb er veel van geleerd.  Van de jury toch positieve opbouwende kritiek gekregen.  Dit was teveel vacht voor te weinig tijd.  Op de wedstrijd zou er iets van 6 weken vacht op de hond moeten staan 😉 Bij Gini waren het bijna 20 weken…..hihi.

Er gaan nog foto’s volgen van op de wedstrijd zelf, dus er volgt nog zeker een Update van dit artikel!

In de toekomst ga ik zeker nog eens deelnemen!  Heb veel tips gekregen van enkele aanwezigen (Karen Wolder en Thea Luthart-Snijders), bedankt hiervoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.