Clubmatch Brabo 16-09-2018

De jaarlijkse clubmatch Brabo vindt plaats in September op Hondenschool Brabo.  Zelf namen we met Tipi niet deel om de volledige aandacht te kunnen geven aan Lexy Schrooyen.  Het showhandelen vindt ze heel leuk en vandaag was het haar dag!

 

Holly won haar klasse met een uitmuntend

clubmatch brabo

Jagger won zijn klasse met een Uitmuntend

clubmatch Brabo

 

Noor won haar klasse met een uitmuntend en werd daarna ook Beste teef

clubmatch Brabo

 

Wat ook leuk was was het showmoment van Barbet Marlo, Engelse Springer Spaniël Muffin en Flatcoated Retriever Summer.  Als trimmer is het dan ook een beetje beroepsmisvorming om eigen getrimde honden te zien blinken!

Het was een leuke dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.