Proefexamen Hondentrimmen @Prinsentuincollege

Zaterdag 4 november ging FurFection , ik Kathleen Van der Vloedt , het proef en herexamen Hondentrimmen afnemen op het Prinsentuincollege.

De toekomst van de hondentrimmers is verzekerd….mijn doel is dat goede hondentrimmers op de arbeidsmarkt terecht komen. Dat baasjes met hun huisdieren geholpen worden door hondentrimmers met liefde voor uw huisdier en kennis van het vak.

Ik beoordeel samen met de docent of de studenten letten op de Hygiƫne, diervriendelijkheid, kennis van het ras of vooral kennis van de vachten, de technieken komen aan bod (effileren, inkorten, knippen met een rechte schaar, scheren en plukken)

hondentrimmen

Voor meer info over de opleiding KLIK HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.