Gaat u ook naar een Toptrimsalon ?

Bij de Vereniging voor Trimmend Nederland (VVTN) is het mogelijk om de erkenning van Top Trimsalon te krijgen. Deze Erkenning is heden aangevraagd.

Een erkende Toptrimsalon voldoet aan bepaalde strenge voorwaarden zodat u als klant er zeker van kan zijn dat uw hond vakkundig getrimd wordt:

1.Een Toptrimsalon is minimaal 1 jaar ingeschreven in het Nederlandse Handelsregister van de kamer van Koophandel of in het Belgische handelsregister in mijn geval. Sinds 1 April 2015 ben ik trotse eigenaar van FurFection. Nog steeds doe ik mij job met veel liefde en plezier. Daarnaast blijf ik me natuurlijk ook bijscholen. In Maart 2020 gaan we een specialisatie cursus Pomeriaan volgen van Toptrimster Evgeniya Kuznetsova. Facebookprofiel Instagramprofiel In April 2020 gaan we een Clinic over de Labradoodle volgen, gegeven door Lieke de Pina.


2 De trimster/trimmer is gekwalificeerd en in het bezit van een erkend trimdiploma. In juni 2013 ben ik met glans geslaagd voor het diploma hondentrimmen. Van toen tot heden nog vaak deelgenomen aan specialisatie cursussen, examinator geworden bij het Prinsentuin college te Breda, en nog steeds breidt ik mijn kennis uit door deel te nemen aan workshops etc.
3.Een Toptrimsalon kan alle verschillende rassen trimmen. Het leuke aan mijn werkschema, elke dag is anders…. van krullenbol die geknipt wordt tot een ruwharige vacht die we plukken, Spaniëls die gedeeltelijk geplukt en geknipt worden en wollige honden die veel baat hebben bij een Was en Blaas behandeling….

  • Schotse Collie


4.Een Toptrimsalon is speciaal ingericht om uw hond vakkundig te kunnen trimmen De aanwezigheid van een elektrische tafel en bad zorgt ervoor dat de hond zelfstandig in het het bad, of op de tafel kan stappen. door de lage opstap bij optillen ook beter voor onze eigen rug.


5.Een Toptrimsalon werkt met materialen van deze tijd. Ik heb een proffesionele staande föhn die ook heel stil is en een krachtige waterblazer. Tevens volg ik de nieuwigheden op vlak van scharen, kammen, tondeuses,…etc

6. Een Toptrimsalon heeft een speciaal ingericht wasgedeelte met warm water. Bij FurFection worden de honden gewassen met warm water. Zware vachten en grote honden die moeilijk te reinigen met een gewone sproeier worden gewassen met gebruik van de badpomp. Deze zorgt ervoor dat er echt tot op de huid goed gereinigd is.


7. Een Toptrimsalon voldoet aan veiligheidsvoorschriften. Er is een branddeken aanwezig net als een EHBO-koffer


8. Een Toptrimsalon werkt volgens een hygiene protocol. Dit gaat over het reinigen en ontsmetten van het salon, belangrijk tegen ongewenst ongedierte maar ook tegen schimmels en gisten.
9 Een Toptrimsalon is veilig en diervriendelijk ingericht zodat de kans op ongelukken minimaal is. We werken altijd met een sluis en gesloten deuren zodat uw 4-voeter niet kan ontsnappen.
10.Een Toptrimsalon is verzekerd mocht er onverhoopt toch iets gebeuren. FurFection is extra verzekerd met een Burgerlijke Aansprkelijkheid via de Belgische Beroepsvereniging Trimcanis.

Een erkende Toptrimsalon staat ALTIJD vermeld op site van VVTN
 Hopelijk sta ik er binnenkort ook bij , hopelijk duimen jullie mee 😉

Groetjes Kathleen Van der Vloedt

Hondenkapsalon – Trimsalon – Hondentrimsalon

TopTrimsalon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.