Panagenics Shampoo (STAP2)

14 apr, 2020

De Panagenics Shampoo

Panagenics Shampoo is niet plakkerig en de Citrusbasis is ontworpen om schoon te maken zonder schade of zware schoonmaakmiddelen.

Wanneer je je huisdier gaat wassen is het de bedoeling dat je of de avond voorheen de Conditioner (Stap1) aanbrengt, of s’morgens de conditioner, s’middags de shampoo…..

Voorbeeld Tipi, de avond voorheen de Conditioner

Het wordt in kleine hoeveelheden aangebracht, zoals de Panagenics Conditioner (iets meer dan een erwt), om vuil, geur, vlekken en residu van de conditioner te verwijderen en de haarschubben vlak, gezond en schoon achter te laten.

panagenics shampoo

Het herstelt het haar tot de oorspronkelijke genetische kwaliteit en het voegt extra bescherming aan de vacht toe, wat anderen eruit halen.

Dit is de reden waarom deze shampoo gebruikt kan worden voor mensen, baby’s, honden, paarden, katten en vogels zonder de genetische eigenschappen van het haar of de veren te veranderen.

  • Zoals alle producten van Panagenics ™ zijn ze ontworpen om genetisch bepaalde soorten, haar, huid of veren waarop het is aangebracht te verbeteren.
  • Het is kleurloos, vrij van chemicaliën, geurvrij, weinig schuimend en een pH van 5-6. Dit zal de ergste haarbeschadiging herstellen en je haar herstellen in zijn natuurlijke staat.
  • Hoe meer u deze producten gebruikt, hoe beter uw haar wordt.
  • Alle producten van Panagenics ™ zijn mild genoeg om dagelijks te gebruiken op mensen, baby’s, honden, katten, paarden, wilde dieren en zelfs vogels.
  • Panagenics ™ -producten zijn veilig voor het milieu en bevatten geen agressieve chemicaliën die watergebieden beschadigen.

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen van de shampoo op TIPI

  • Neem een kleine hoeveelheid in de handpalm en masseer zachtjes in droog haar tot aan de huid. Panagenics ™ Shampoo schuimt weinig en kan eenvoudig worden uitgespoeld.
  • Uitblazen (Voorbeeld bij Tipi) of met de handdoek drogen (met een handdoek niet wrijven maar knijpen)
  • Afwerken met de Panagenics ™ Hydrating Spray (voorbeeld Tipi) om na het drogen de vacht te beschermen en te versterken.

Ingrediënten:
Alle drie de producten van Panagenics ™ bevatten dezelfde basis ingredienten.
– Citrusbasis
– Appelcider azijn
– Aloë Vera
– Epsom zout

Laat een reactie achter

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
UA-93060797-1