De Online Trimwedstrijd in April 2021 bij de ICGA

April 2021 namen we weer deel aan de online trimwedstrijd bij de International Competitive Groomers Association, zoals in Februari 2021.

Dit keer was de trimwedstrijd betalend en naar goede gewoonte weer met deelnemers over de hele wereld. Je kon deelnemen in verschillende onderdelen en klassen. We moesten ook weer de gevraagde voor en na foto’s insturen…. Dit keer nam ik deel in de Professional Class. Aangezien deze wedstrijd samen liep met de Stay Home Grooming Contest Europe heb ik maar deelgenomen met 3 inzendingen waarvan ik met 2 in de prijzen ben gevallen.

Lees verder om de deelnames en resultaten te zien…..

online trimwedstrijd

Ik nam deel in de Double coat klasse met Gucci en in de Handstrip klasse met Amber.

De Handstrip Klasse

De handstrip klasse of pluk klasse, hier worden de zogenaamde plukrassen volledig met de hand geplukt. Ik nam in deze online trimwedstrijd deel met Amber de Schotse Terriër. Ik won met een mooie 3de de plek.

Amber de Schotse Terriër….

  • Schotse Terriër

Double Coat klasse

De Double Coat klasse of de dubbele vacht. In deze klasse nam ik weer deel met Gucci de Pomeriaan of Dwergkees. Met deze knapperd behaalde ik op deze online trimwedstrijd weer een mooie 1ste prijs.

  • pomeriaan

De ICGA heeft aangekondigd dat Juli 2021 ook weer een online trimwedstrijd zal plaatsvinden…. houd vooral de site in de gaten, want ik heb de smaak te pakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.