Trimsalon FURFECTION trimt jou hond

Dit gebeurt er met jou lieve hond

Plukken

PLUKKEN

De bovenste dode haarlaag wordt met de hand verwijderd bij hondenkapsalon FurFection. De nieuwe vacht krijgt zo alle  ruimte om zich optimaal te ontwikkelen.

knippen

KNIPPEN

Bij trimsalon FurFection kunnen we jou hond ook knippen naar elk gewenst model. 

Scheren

SCHEREN

Sommige vachten groeien erg lang door zodat ze moeilijk te onderhouden blijven en gaan klitten of vervilten. Dan is scheren een goed alternatief.

Ontwollen

ONTWOLLEN

Tijdens de ruiperiode wordt uw huisdier geholpen om de loskomende onderwol te verwijderen. Ook kortharigen kunnen gebaat zijn bij de ‘was en blaas’ methode.

trimsalon

ONTKLITTEN

De klitten worden uit de vacht verwijderd. Het is natuurlijk beter om dit te voorkomen, door zelf goed te borstelen en na te kijken op knopen en klitten.

wassen

WASSEN

Uw huisdier wordt bij trimsalon FurFection grondig gewassen (wel 3 keer ) en geföhnd.

trimsalon furfection

VACHTCORRECTIE

Het herstellen van vachten die vroeger werden geschoren en nu weer naar de rasstandaard worden getrimd. Ook voor een vachtcorrectie kunt u bij mij terecht.

nagelverzorging

EXPRESS VISITE

Niet veel tijd maar u wil uw hond toch even laten verzorgen? Kies voor een express visite: Wassen, Nagels knippen en oren schoonmaken.

Alle rassen worden volgens hun rasstandaard getoiletteerd, afhankelijk van het vachttype.

De gezondheid van uw hond geeft een weerspiegeling in zijn vacht.

Het eerste bezoek aan een trimsalon is voor veel honden een spannende ervaring. Daarom is het aangeraden om van pup af langs te komen voor een puppytrim. Dit bezoekje is gratis tot uw puppy 6 maanden oud is. Zo leert u uw hond de trimming tools net zo gemakkelijk te accepteren als zijn looplijn voor een dagje uit. U kan er niet vroeg genoeg mee beginnen !

puppytrim

PUPPY – TRIM

Het eerste bezoek aan een trimsalon is voor veel honden een spannende ervaring. Bij een eerste bezoek laat ik uw pup wennen aan de trimtafel, de schaar het kammen en de föhn.

styling

WEDSTRIJD STYLING

Heeft u een hond waarmee u wenst deel te nemen aan een wedstrijd of een show, dan helpen we u graag verder om uw hond showklaar te maken.

[/section]

ONZE SNOETJES

Deze honden werden hier reeds vertroeteld.

BEKIJK ZE ALLEMAAL

In het Trimsalon Furfection kunt u terecht voor de vacht- en nagelverzorging van uw kleine of grote hond, eender welk ras.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.